Home
Зразковий аматорський ансамбль сучасного танцю «Шанс» КЗ «Корецький районний будинок культури і дозвілля» КРР

Зразковий аматорський ансамбль сучасного танцю «Шанс» КЗ «Корецький районний будинок культури і дозвілля» КРР

Зразковий  аматорський ансамбль сучасного танцю «Шанс»  КЗ «КРБК і Д» Корецької   районної ради  був створений в 1989 році  на основі танцювального гуртка при РБК за ініціативи  Віри Семенівни Турченяк  –  методиста  по хореографії .   

Звання «зразковий» ансамблю присвоєно в 1994 році.

З приходом  нового керівника (2003 по 2014)  –  Олени Дмитрівни Фоміної –   колектив  здобув нову назву «Шанс» і не даремно, адже для учасників це був шанс відкрити себе, показати здібності і розвинути їх у  майстерність.

З 2014 року керівником колективу стала  Ольга Євич – Свінціцька.   Основний склад ансамблю   нараховує  20 учасників. При колективі працює підготовча студія ( колектив – супутник).   

Зразковий  аматорський ансамбль сучасного танцю «Шанс»  добре відомий шанувальникам хореографічного мистецтва в районі, та за його межами. Виступи колективу радують талантом  танцювальної майстерності на молодіжних розважальних вечорах, прикрашають своїми хореографічними постановками новорічні дитячі ранки. Вихованці ансамблю та їх керівник завжди дарують глядачам гарний настрій.     

Leave a Comment