Home
Зразковий аматорський ансамбль танцю «Пролісок» КЗ «Дубенський районний будинок культури» ДРР

Зразковий аматорський ансамбль танцю «Пролісок» КЗ «Дубенський районний будинок культури» ДРР

Зразковий аматорський ансамбль танцю «Пролісок» КЗ «Дубенський районний будинок культури» ДРР створений у 2001 році. Очолила колектив  та є незамінним керівником  Світлана Володимирівна Гримак. У 2005 році ансамбль було присвоєно звання «зразковий аматорський колектив»   Колектив охоплює до 100 дітей міста та району віком від 5 до 15 років. В репертуарі колективу більше 35-ти танцювальних номерів різного жанру.

За роки існування колектив став  лауреатом огляду-конкурсу дитячого хореографічного мистецтва «Таланти твої, Україно», переможцем обласного фестивалю-конкурсу сучасного естрадного мистецтва «Пісні над Іквою» в номінації хореографія у смт.Млинів (2002 р), призером  обласного фестивалю «Чисті роси» м.Рівне (2003 р), учасником телевізійного конкурсу «Прем’єр ліга» , який був проведений у м.Дубно в травні 2003 року, учасником концертної програми «Жінка року» у м.Рівне (2003 р), бронзовим призером Всеукраїнського телеконкурсу «Прем’єр ліга» (2005),  учасник  гала-концерту дитячого Благодійного фестивалю «Сім-сім» м.Київ  2007 рік,  учасник Міжнародного дитячого фольклорного фестивалю «Котилася торба….» (2008, 2010,2012 р) м.Дубно, Бронзовий призер Міжнародного конкурсу «Словянський вінець» м.Кранево Болгарія, срібний призер Міжнародного конкурсу «Перлина Черемошу» м.Вижниця Україна

У 2015 році  2 травня  колектив приймав участь у Всеукраїнському конкурсі «Західний регіон» м.Львів, де отримав І та ІІ місце. З 27 травня по 3 червня колектив побував  з  творчим  візитом  на Днях української культури в м.Щецин та з 20 по 23 червня  в м.Гижицьк ( Польша ).  17 по 21  червня    колектив побував на Всеукраїнському конкурсі «Гірська квітка» смт.Микуличин, Івано-франківська область, де отримали середня група ІІ- місце, ІІІ – місце молодша група.

« Пролісок» – учасник концертів майже кожного масового  заходу, який проводиться в місті та районі. За хорошу виконавську майстерність колектив неодноразово нагороджений Грамотами, Дипломами та цінними подарунками.

Leave a Comment