Home
Народний аматорський хор міського Будинку культури Дубенської міської ради, керівник Терещук Алла Андріївна

Народний аматорський хор міського Будинку культури Дубенської міської ради, керівник Терещук Алла Андріївна

Народний хор  шанувальників української патріотичної пісні був створений в 1994 році. З серпня 1994 року і по  травень 2019 року  хором  керувала –  заслужений вчитель України – Лобанчук Тетяна Володимирівна, а з липня 2019 року  і по даний час очолює хор  викладач коледжу культури -Терещук Алла Андріївна.

Терещук Алла Андріївна,24.02.1968  року народженння с. Рівне Любомльського району Волинської області.

Терещук Алла Андріївна в 1987 році закінчила Луцьке культурно – освітнє училище, а у 1991 році Київський  державний інститут культури ім. Корнійчука за спеціальністю « культурно – освітня робота», керівник хорового колективу. З 1990  і по даний час працює в Дубенському коледжі культури і мистецтв РДГУ викладачем хорових дисциплін. Викладач вищої категорії

У 2012 році колектив захистив звання «народний аматорський колектив».

У 2019 році, початок 2020 року хор виступав по школах з програмою до Небесної сотні, у комунальному закладі «Будинок інтернат для людей похилого віку та інвалідів» до дня людей похилого віку, дня соціального працівника, дня інваліда.

В 2019 – 2020 роках  хор виступав  на заходах до Дня народження            Т. Шевченка, до Дня Прапора, на урочистостях з нагоди Дня Захисника України, приймав участь в урочистостях на Козацькому редуті.

В 2019році народний хор шанувальників української патріотичної пісні відсвяткував ювілей – 25 років від дня створення колективу.

В січні 2021 року колектив приймав участь в міському святі « Колядує вся родина – наша славна Україна, який проходив на Майдані Незалежності. Народний хор шанувальників української патріотичної пісні  привітав колядками і щедрівками в онлайн виступі.

В лютому хор патріотичної пісні виступав на заходах присвячених Небесній Сотні.

Березень місяць – виступ біля пам’ятника Т.Г.Шевченка., біля пам’ятного знака Небесній Сотні.

Народний  хор  шанувальників української патріотичної пісні приймав участь у заходах до дня пам’яті та примирення. В червні 2022 року народний аматорський хор шанувальників української патріотичної пісні підтвердив звання « народний».

Leave a Comment