Home
Народний аматорський естрадний ансамбль Корецької дитячої школи мистецтв

Народний аматорський естрадний ансамбль Корецької дитячої школи мистецтв

 

                                                 

Народний  аматорський естрадний  ансамбль був створений у 2008 році на базі  Корецької дитячої школи мистецтв. Колектив з 10 виконавців, а це   викладачі – фахівці з вищою музичною освітою,  та учні дитячої школи мистецтв, вражає своїми енергійними   творами вже понад 6 років. Вікова категорія учасників колективу від  11 до 65 років.

Створений колектив  завдяки ініціативі та бажанню керівника естрадного  ансамблю  Жмури Павла Валерійовича – викладача ДШМ по класу духових інструментів. За час свого існування манера та стиль виконання цього колективу припали до душі глядачам, так як вирізняються  інструментальним складом, технікою виконання та рівнем майстерності.  

Ансамбль здійснює   концертну діяльність, виступає перед жителями міста, бере участь у районних та обласних заходах , зокрема в звітних концертах  ДШМ,  активно співпрацює  з військовим духовим оркестром Новоград –  Волинського гарнізону а також здійснює виховання молодих спеціалістів в галузі музичного мистецтва естради, є учасником  різноманітних концертів в Житомирській та Хмельницькій областях.  

В концертному репертуарі  колективу  переважають  популярні  естрадні твори зарубіжних та українських авторів, серед них :

«Karibische Traume», «La paloma Swing», «Disco Fever», «Swingmedley America», «Swingmedley RuBlands»,  «Serenata», «Samba Coctail», «Червона рута»,   композиція «Політ джмеля» М. Римського – Корсакова з  казки про царя Салтана.

Leave a Comment