Home
Семінар-практикум «Культурний менеджмент в громади» в смт Соснове

Семінар-практикум «Культурний менеджмент в громади» в смт Соснове

З метою залучення громадськості області до співпраці у рамках культурного менеджменту, 20 листопада 2020 року, комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради на базі комунального закладу «Соснівський Центр дитячої та юнацької творчості» смт Соснове було проведено семінар-практикум на тему «Культурний менеджмент в  громади».

Спікери – заступник директора з культурно-масової, інформаційної роботи та креативних індустрій – Ірина Рачковська, завідуюча відділом культурно-масової, інформаційної роботи та креативних індустрій – Юлія Гончарова, провідний методист по маркетингу та креативних індустрій Олена Шульга, провідний методист нематеріальної культурної спадщини та декоративно-ужиткового мистецтва – Людмила Стасюк.

В ході семінару відбулася лекційна частина та презентація методичних рекомендацій «Культурний менеджмент в громади: інструкція по написанню ґрантових проєктів». Потім були проведені практичні заняття, аудиторію слухачів поділили на дві групи, кожну з яких очолив лектор. В ході практичних занять групи заповнювали проєктну заявку, визначали ідею, мету та завдання ґрантового проєкту. Наприкінці семінару-практикуму команди озвучили практичні напрацювання, які спікери визнали перспективними для втілення.

Leave a Comment