Home
Ірина ЛОКШУК майстриня художнього ткацтва м. Рівне

Ірина ЛОКШУК майстриня художнього ткацтва м. Рівне

Ірина Миколаївна Локшук  – майстриня декоративно-ужиткового мистецтва з художнього ткацтва, художниця, викладачка. Живе та працює у  Рівному.

Приймає активну участь у  культурному житті Рівненщини та з радістю долучається до різноманітних мистецьких проектів. Регулярно проводить майстер-класи по ткацтву у Рівному та за його межами для широкої аудиторії людей, які з радістю опановують ази текстильного мистецтва. А також веде широку дослідницьку роботу з вивчення особливостей  традиційних і сучасних художніх тканин Рівненщини.

Кращі   напрацювання   мисткині та її  вихованців експонувалися на художніх виставках місцевого, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня (Рівне, Пересопниця, Радивилів, Острог, Березне, Нетішин, Київ, Бориспіль, Дніпро, Ченстохова (Республіка Польща)).

Ірина Миколаївна Локшук  є лауреатом обласної премії імені Ганни Леончук за збереження та охорону нематеріальної культурної спадщини (2019 р.), нагороджена грамотами Управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації, Міністерства культури України.

Сторінка на фейсбук:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010277553848

Leave a Comment