Home
Зразковий аматорський ансамбль танцю «Перлинка»

Зразковий аматорський ансамбль танцю «Перлинка»

Колектив було створено у 2005 році на базі молодшої групи зразкового ансамблю танцю “Джерельце” Рівненського Міського Будинку культури. Створила його викладач підготовчої студії Жемчугова-Копилова Ольга Ігорівна.

У 2009 році ансамбль отримує звання «зразковий аматорський колектив».

В ансамблі танцюють діти віком 7-9 років.. Свою назву “Перлинка” ансамбль отримав на дитячому фестивалі “Ювілейні фестини “Дружби” у травні 2009 року.

Ансамбль “Перлинка” активний учасник міських та обласних культурологічних заходів, зокрема День Незалежності, День міста, щорічному мистецькому арт проекті «Рівне. Літо. Музика» та інших. Він часто виступає з концертами у Парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, благодійних концертах, школах міста.

Ансамбль «Перлинка», керівником якого є Ольга Жемчугова-Копилова., лауреат та дипломант багатьох Всеукраїнських та міжнародних хореографічних фестивалів та конкурсів.

 

Репертуар: ” Лєтка- Єнька” ” Мамба” ” Перемиліські Метелики” ” Старовинна Кадриль” ” Каченята” ” Козачок- Чепурненька” ” Гульки – Говорульки” Прибалтійський Танець ” Вєжялє” та інші.

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=yZfxjqQoe8o

Leave a Comment