Home
Обласний фестиваль народної музики імені Анатолія Андрухова.

Обласний фестиваль народної музики імені Анатолія Андрухова.

Обласний фестиваль народної музики імені Анатолія Андрухова.

30 травня в с. Перемилівка Млинівської селищної ради Дубенського району відбувся обласний фестиваль народного мистецтва ім. Анатолія Андрухова, відомого в Україні композитора, диригента та викладача, який підготував цілу плеяду диригентів народних оркестрів та багато творів пісенного жанру.

Розпочали захід вшануванням пам’яті Анатолія Андрухова в смт Млинів. Над його могилою відбулася панахида і покладання квітів. Опісля усі вирушили в село Перемилівка, щоб віддати данину пам’яті славетному музиканту, талановитому композитору, диригенту і педагогу, заслуженому працівнику культури України Анатолію Петровичу Андрухову.

Участь у фестивалі взяли 14 кращих музичних колективів Рівненщини із Рівного, Дубна, Острога, Квасилова, Острожця, Зорі, Рачина, Костополя, Семидубів.

Традиційно захід організований комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради за сприяння управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації та Млинівської селищної ради.

Обласний фестиваль народного мистецтва ім. Анатолія Андрухова вразив творчим піднесенням, возвеличив народну музику. Гості та учасники фестивалю поринули в святкову атмосферу та отримали незабутні враження.

 

 

 

Leave a Comment