Home
Cемінар-практикум «Культурний менеджмент в громади» в смт Рокитне

Cемінар-практикум «Культурний менеджмент в громади» в смт Рокитне

З метою залучення громадськості області до співпраці у рамках культурного менеджменту, 7 жовтня 2020 року, комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради в приміщенні районного будинку культури смт Рокитне було проведено семінар-практикум на тему «Культурний менеджмент в  громади».

Спікери – заступник директора з культурно-масової, інформаційної роботи та креативних індустрій – Ірина Рачковська, завідуюча відділом культурно-масової, інформаційної роботи та креативних індустрій – Юлія Гончарова, провідний методист по маркетингу та креативних індустрій – Олена Шульга, провідний методист нематеріальної культурної спадщини та декоративно-ужиткового мистецтва – Людмила Стасюк.

В ході семінару відбулася лекційна частина та презентація методичних рекомендацій «Культурний менеджмент в громади: інструкція по написанню ґрантових проєктів». Потім були проведені практичні заняття, аудиторію слухачів поділили на дві групи, кожну з яких очолив лектор. В ході практичних занять групи заповнювали проєктну заявку, визначали ідею, мету та завдання ґрантового проєкту. Наприкінці семінару-практикуму команди озвучили практичні напрацювання, які спікери визнали перспективними для втілення.

Leave a Comment