Home
Ґрантовий хаб

Ґрантовий хаб

З метою залучення громадськості області до співпраці у рамках культурного менеджменту, сьогодні, 11 вересня 2020 року, комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради в кав’ярні-книгарні «Calamarius» було проведено Ґрантовий хаб.

Спікери хабу: заступник директора з культурно-масової, інформаційної роботи та креативних індустрій – Ірина Рачковська, завідуюча відділом культурно-масової, інформаційної роботи та креативних індустрій – Юлія Гончарова, провідний методист нематеріальної культурної спадщини та декоративно-ужиткового мистецтва – Людмила Стасюк.

На початку заходу відбулася лекційна частина, на якій говорили про поєднання матеріальної і нематеріальної культурної спадщини із сучасними технологіями, хабами, фестивалями та іншими культурними проєктами та залученням ґрантових коштів для їх реалізації. Потому відбулася презентація методичних матеріалів «Культурний менеджмент в громади: інструкція по написанню ґрантових проєктів», та практичні заняття у групах на чолі з лекторами, котрі навчали написанню проєктних заявок, говорили про ґранти і допомагали формувати ідеї та культурні ініціативи для громад!

В ході ґрантового хабу авдиторія обмінялася досвідом та культурними ідеями, досвідчені “культурники-ґрантоотримувачі” поділилися своїми здобутими перемогами, а новачки культурного менеджменту отримали настанови та багаж знань у написанні ґрантових проєктів.

Гостем заходу була Олена Семенович – експертка УКФ, яка поділилася своїм досвідом як експерта так і грантоотримувача.

 

 

 

 

Leave a Comment