Home
І відкритий фестиваль хореографічного мистецтва «Надслучанські вихиляси»

І відкритий фестиваль хореографічного мистецтва «Надслучанські вихиляси»

З метою збереження та розвитку народних традицій хореографії, збагачення професійного аматорського мистецтва, підвищення художнього рівня балетмейстерських постановок, фіксації скарбів танцювального мистецтва України 2 червня 2019 року в м. Сарни відбувся І обласний відкритий фестиваль хореографічного мистецтва «Надслучанські вихиляси».
Захід розпочався святковою ходою усіх учасників фестивалю, гостей та місцевих жителів по центру міста.
У фестивальній програмі взяли участь чотирнадцять хореографічних колективів області, зокрема, з Дубно, Костополя, Вараша, Рокитного, Володимирця, с. Немовичі та м. Сарни.
Паралельно на центральній алеї міста Сарни до уваги глядачів виступали юні вокалісти міста, відбувалась ігрова програма за участю аніматорів, виставки та майстер-класи від знавців вжитково-декоративного мистецтва.
Учасники фестивалю повезли додому грамоти і пам’ятні сувеніри від організаторів фестивалю, нові знайомства та багато позитивних вражень. Свято хореографічного мистецтва вдалося!
Фестиваль був організований : управлінням культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації, КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради, відділом культури і туризму Сарненської районної державної адміністрації.
#РОЦНТ
#фестиваль_хореографічного_мистецтва
#надслучанські_вихиляси

Надслучанські вихиляси

Leave a Comment